MARIA COMPANYA DE CAMÍ, 12+1 mirades diferents


3AMBTU el formem 2 persones, qui canta i qui acompanya el cant amb la seva presència i participació. El 3 tant és Maria que ens acompanya en el camí, com Jesús, perquè on hi ha dos o tres reunits en el meu nom, jo sóc allà enmig d'ells . TU, sou també, tots aquells que disfruteu del concert i gaudiu amb la pregària.

Us oferim dues propostes, dos itineraris diferents de pregàries:

- MARIA COMPANYA DE CAMÍ, 12+1 mirades diferents

- JESÚS EL NATZARÉ, els tres cercles.



Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres: 3ambtu@gmail.com


dimecres, 14 de gener del 2009

JESÚS, ELS TRES CERCLES

Jesús el Natzaré, els tres cercles

Jesús ens porta a viure i experimentar la fe com una festa.
Primer cercle: cercar el Déu Pare i Mare és retrobar-se amb un mateix, és sentir-se acompanyat tot reflexionant sobre les pròpies conviccions. És facilitar l’acollida dels altres dos cercles.
Segon cercle: anem entrant cap al centre per trobar-se amb els altres mentre descobrim els rostres i actituds de Jesús, el fill. Jesús comparteix, menja, dedica temps, parla i escolta, atén a la persona, mira i escolta, fa recuperar la dignitat. És el referent de persona.
Tercer cercle: de la trobada i l’acció pels altres surt la festa, la dansa. És el moment per sortir d’un mateix per descentrar-se, per anar cap els altres sense perdre el centre personal. L’esperit ens hi envia.
Així hem de viure Jesús en tu, amb alegria i amor, amb esperança. Som convidats a fer entrar tothom. Som convidats a fer sempre lloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada